Az OTT1-ben sunyiságkodtak, vissza tudták volna hozni ha akarják, de nem akarták... Itt vissza se tudják és akarni sem akarják, ennyi a különbség... Ez az elejétől bűzlött, Orbók erőltetett súlytalan ügyletivel együtt... Az OTT1-ben meg vérszemet kaptak sajnos, ami akár jól is működhetett volna, ötletek voltak, jók voltak a kapcsolatok (sajnos túl jók, emiatt nem is ülnek sitten)
Én régóta csak károgó vagyok, legalàbbis a SET marketingklubbja szerint :) így pozitív jövőképet most sem jósolok. Szerintem mivel megvolt a büfik lehúzása, illetve egy nagyobbacsak összeg pénzmosása is megtörtént arra tippelnek, hogy jobb ajánlat hiányában igyekeznek kivezettetni a rv-eket, utana meg eltüntetni a nyomát a cégnek.
vannak új bejegyzések a cégkapuban, ahol visszavonnak egy megállapodást az eladásról, meg hivatkoznak korábbi jogellenes fenyegetésre, meg kutyafülére is. Tiszta katyvasz.
A konszolidált éves beszámoló jogilag önálló, de
gazdaságilag egymásra hatást gyakorló vállalkozások együttes vagyoni, pénzügyi
és jövedelmi helyzetét olyan módon mutatja ki, mintha azok egyetlen vállalkozásként
működnének. A lényeg, hogy eladhatta, jogilag önálló lehet a Triman, ugyanakkor a Set és a Triman egymásra hatást gyakorló cégeknek minősülnek, ha konszolidált beszámolót kell készítenie a Set-nek. Ha jól értettem a kérdést, az erre irányult.
Erdekes a ceget akkor nem zavarta amikor 100 vagy 800nal ment a felduma pedig valoszinu akkor is olvasrak a pf-et xD mind1 nincs szetem de ez igy izgalmas lett hogy egy kozlemenybe kiemeltek egy portfolios nicket.Vissza is olvasom az osszes hozzaszolasat kivancsisagbol.
Mi a franc van ennél a geci papírnál !?Nehogy már visszamenjen 20 ra megint, a büdös életbe nem szabadulunk ebből a posvány szarból!!! Orbók ne erőlködj már itt!! Húzzál a francba, hogy talán valami értelmesebb átvegye ezt az egész csődhalmazt😠
Nem kell leállni ilyenekkel kokettálni és nem lesznek. Ilyen egyszerű. Amíg viszont van aki beül a meséjüknek addig nyomstni fogják a rv-t meg a storyzást is
Itt semmi sem változik, amíg ezek a tolvaj rabló bagázs van az élen!! Csak a bődületes hazugságok mennek. Itt basszuk majd a rezet 30 körül egész évben. Takarítsák már ki ezeket a semmirevaló, nyomorultakat!!😠
SET Nyrt