Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27.,
cégjegyzékszáma: 01-10-046842) Igazgatósága a kizárólagos tulajdonában álló, SET Informatika Zrt.
(székhely: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszám: 01-10-049586) vonatkozásában az alábbiakról
tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
A SET Informatika Zrt. megkezdte informatikai fejlesztő részlegének létrehozását és az új részlegen belül a
személyállomány kiépítését. A bővítés célja, hogy a SET GROUP Nyrt. azinnovációs üzletágának IT fejlesztéseit
saját erőforrásból valósíthassa meg. A cégcsoport hosszútávú üzletpolitikájához kapcsolódóan fontos elvárás,
hogy az összes leányvállalat, így a SET Informatika Zrt. is önellátó gazdasági egységként működhessen.
Az üzletpolitika szellemiségéhez igazodva a SET Informatika Zrt. állományba vett olyan referenciával
rendelkező szakembert, akinek a segítségével a Lupus Consulting Kft. (székhely 1117 Budapest, Alíz u. 1.,
cégjegyzékszám: 01-09-710036), mint megrendelő részére SAP rendszerekhez NAV online e-Számla interfészt
fejleszt a vállalt határnapig, 2018. december 31. napjáig.
Budapest, 2018. október 4.
Most komolyan nekem sem tetszik ami most a tőzsdén megy főleg amit az árfolyammal művelnek. Nemcsoda hogy sokan feladták elfáradtak stb. Meglehet őket érteni, no nem a régi tulajdonos kiszallasat az más tészta. Én bízom a pozitív jövőben, de máshogy képzeltem el. DE dolgoznak építkeznek s hogy nem 300 lesz közép rövid távon hanem jóval több abban biztos vagyok. Pénz van, s nem Dmode 100 forintos cimleten emelik a tőkét, megtehetnek de más a perspektíva! Nagyon más.
de ott-one(300-230-ig)-szinte annyit eset ,mint a Set(270-körül 200-ig)pedig ebben volt egy nagy kiszállás Ottiban meg nem mégis lement.. vagy a Konzum 3700-ról ment le 2300-ig..(pedig jó részvény)
SET Nyrt