Remélem azért ebben nem lesz most igazad, de mikor én írtam hogy hamarabb lesz 200, mint 300 akkor is az volt hogy "nemhiinném" na erről ennyit, bármi előfordúlhat.
:)))) igen rettenetesen helyre lettem rakva :) Az,hogy erősítitek egymásban a hitet,hogy itt aztan csak 300 fele van útja a papírnak,addig a papir 2018 ban heti szinten elerte a legalacsonyabb záróárfolyamát. Egyre jobban erősödik meg a 100 ft os célaram és hamarosan be is következik.
Szépen helyretetted Dmode-t, S tök jogosan. Most a rajzok épp rosszul mutatnak vagy épp a vevőknek jól, ez sokat nem jelent. Mert mikor a 700 és a 800 millat aki meghitelezte ami ugye 1500 millió forint s vélhetően részvényt kap érte 300 körül, kb 5 milliót, tekintve hogy a stratégiai igazgató 300 on emelt tőkét valszeg xy befektető sem fog olcsóbban kapni. Tehát mikor az a 1,5 milliárdos befektető/befektető megkapja a részvényeit senki ne gondolja hogy 200 forint lesz a részvény mert akkor ugyebár miért hitelez? Majd mikor többszörose lesz s mindenkinek világos hogy mi a fene folyik itt könnyen realizalhat, s fog is mert akkor már más papír lesz a setgroupbol! Egy év alatt egy mínusz nagyon sokmilliós sokevig veszteséges tőzsdére nem való szarkupacbol egy erős tokehelyzettel bíró impozans holding lesz, amiben ezek csak az érték megőrző téglák, a torony óra azaz a húzóerő pedig a blockchain lesz!
Figyelj! Futatni te futattad 270ft környékén a rajzaiddal,utána "színváltás lett" részedről. A te dolgod. Történt egy nagy kiszállás,ami le is vitte az árolyamot,de az idő míg visszaépül újra(nem kevés papír került a piacra) A tőkeemelésre írtuk,hogy nem lesz 300 alatt. Nem is lett. Hírek jönnek,az hogy nem veszik(veszitek) azt mindenki maga dönti el. Én nem fogom itt "felénekelni"a részvényt és vételre biztatni a többieket. Nem írom be hogy 2000-3000ft lesz,azt hogy jön ML vagy Vajna,mert hülyeséggekkel nem égetem magam. Visszatérve rád.kiszálltál elmentél chartozni a Nutexbe,ami azóta 50-52ft-ról..36-ig esett.. Nem rossz.. Kilátás,építkezés meg ott Nulla!! Ezt azért meg a Setre te sem mondhato!(még ha a piac ezt eddig le is sz.rja..)
Írasaitok alapján,minden ember vehetne nyugodtan set-et . Azt erzi az ember,hogy ez itt nem is a tőzsde,bukni nem lehet csak nyerni ,minimum 50 %ot ,mert mindig a tőkét benyomott összeghez viszonyítjátok a kereskedési árfolyamát a papírnak. A valóság pedig azt mutatja,hogy ez a teoriátok már bukott is,mert 270 magasságaban ugyan ez a futtató szöveg volt olvasható. És lám azóta a papír volt 160 ft alatt is. És ez így normális.
Valószínűleg ez volt az, köszönöm. Így utólag a rövid kivonat alapján csodálkozom, hogy ez 800M-t ért, illetve ekkora értékre becsülték az apporthoz...
Szia! Nolement nagyon jól összefoglalta az egészet. Annyi,hogy azért oda teszik ezt a 800milliót,mert a Hydro-tár adta a Set jegyzett tőkéjét apport formájában. Ezt cserélik ki KP-re. Majd valamikor ez a Hydro-tár egyesül az idén alapított valamelyik leányvállalattal. (Szerintem az értékmegőrzővel) és ezen a 800 millión vállalatokat vesznek még. A saját tőke meg emelkedni fog majd vele. (és 300ft/db alatt nem hiszem hogy részvényre cserélik-eddig se tették) Azt meg minek szórná bárki is 300ft alatt...
Lehet esetleg többet tudni erről a találmányról? Van/volt jogokat biztosító szabadalmi bejelentés? Ilyet a Hydro-Tár neve alatt nem találtam. Előre is köszönöm, ha bárkinek lenne ez irányú megosztható infója.
a 800 milliós apport tárgya volt az a hírhedt hidrogén akkumulátor, amiből végül nem lett semmi, igaz ? ezt tavaly "kinullázták", törzstőke vissza 500E, és most ebbe tesz a SET (egy független partner által) 800 millió kápét ? Csak furcsa, hogy a két összeg azonos, és hogy k@rva sok pénz, mire fogják költeni? és miért a Hydro-Tár-ba megy, miért nem a SET-be ?
Nem jól értelmezed, semmi fele találmányt nem fizet ki, azt már értek vesztesként tavaly elszámolta. A 800 Milla kp tőkerendezesre s cég felvásárlásokra van ami a céget érdekesebbé teszi, különösen ha vmi jó céget vesznek belőle. Az hogy 800 millát kapnak jó hir, mert egyrészt van aki finanszíroz s ad időt a társaságnak a visszafizetésére is részvény formában. Ami k.rva nagy bizalom a társasággal szemben. No naivak ne legyünk akkor már a részvény nem 200 körül lesz hanem inkább a két háromszorosa. Máskülönben ki az a hülye aki 800 millát csak úgy odaadja....
Szia Hali, ha jól értelmezem a SET kap 800 milliót valakitől (ezt értelmezte 800 milliós hitelnek tegnap a VG gondolom). Ebből ergó kifizeti (megveszi) a Hydro-Tár találmányát (amivel már Biomedical Nyrt-ként is próbálkoztak anno, Végh Ferenc feltaláló úr és még többen ki lesznek fizetve). A 800 millió lehívását követő 1 éven belül (azt nem tudni, hogy a független partner milyen kondíciókkal adja ezt a nagy összeget) új részvényeket is nyomtathat a SET, hogy így fizesse vissza a 800 milliós követelést - amit majd a független partner majd bármikor a piacra boríthat (ha éppen szüksége van a pénzre). Ez annyira nem hangzik túl jól sztem...
Az eddigiekből amit vettek könnyen elérhető mondjuk egy fél miliárdos árbevétel(a farmert byereségessé lehet tenni szerintem, Mátó meg most is az)..ha sikerül jó szerződést megfogniuk,akkor meg jóval több is lehet. A 800 millióból meg ,ha hadonló két cég jönne,az már nem rossz:) + jöhetnek még az informatikai üzletág megrendelései.
Meglátjuk mit sikerül a 800 millióból akvirálni. A 700 millióból szerintemis maradt. Az informatikai céggel vagyok kíváncsi mit sikerül kezdeni év végéig.
Szia. Jó-nem jó nem tudom,saját elmélkedés volt:) Viszont biztos,hogy lesz még tőkeemelés,mert a tőkét rendezni kell év végéig. Viszont szerintem a 700 millióból is maradt még pénz,és ott van még a 800 millió is... Lesz még vétel az tuti.
SET Nyrt