Az jó, hogy alig van részvény, de lehet 10 millió, vagy 1 millió, vagy akár százere részvény is, ha senki nem akarja venni. Nincsenek vételi megbízások, pár ezer darabbal 3-6%-ot zuhan a részvény. Ez azért nem annyira jó. Az oké, hogy 300 Ft-on jönnek a tőkeemelések meg keresik még a befektetőket, meg tervek vannak. Én a bennfentes vásárlásokat hiányolom. 3-4 milliót még akár Orbók is bele tudna tenni ha akarna, és lássuk be, miért éri meg jobban neki 300 Ft-on tőkét emelni, mint 200 alatt felszippantani azt a pár eladót? Plusz ez még jobban erősítené a befektetői bizalmat, hogy látnák, hogy tényleg bennfentes vételek vannak. Én csak ezt nem értem.
Nézzétek tényleg ami mostanában van az gaz! Én továbbra is hiszek bennük, s optimista vagyok. Az hogy kicsi darabszámmal így lehet leminuszolni egy cég értéket, ez ami nagyon kellemetlen, s érthető mindenkinek a kifakadasa, de a cég dolgozik, s bízzunk benne hogy nagyjaink, nemcsak Halira gondolok jó mederbe terelik a társaságot. Nagy kincs hogy alig van reszveny bevezetve. Lesz itt még emiatt nagy csorte szvsz.
SET Nyrt