Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://ibb.co/tQsWXGP Elértük a csatitetőt is, RSi már kiakadva. Kelleni fog a hűtés valamilyen formában. A kék nyilacskám hetek óta ide van rajzolva, hihetetlen módon lekövette a Ricsi. El sem hiszem, komolyan mondom, mintha álmodnék. :))) Egy kis érdekesség: A mai gyertya egy Marubozu lett. Zöld színű nemigen volt mostanság, pirosból kaptunk mindig bemutatót. Csudálatosan szép nap a mai!
Richter valójában most lett long, hogy kitört 10k fölé.-Az OTP topicból írták ezt,de egyetértek...
Törölt felhasználó2024. 07. 31. 20:46
Ha valaki esetleg még nem tudná. Hetente a legnagyobb kockázatú TL43 certi tartási költsége kb 16 ft. A TS21-re kb 8 ft kamatot fizet az Erste. Na és ez sem fix, hanem kis mértében csökken több tényező alapján. Kivan ez találva.
Én ma eladtam mindent,9000 ft-os vétel 10350 ft-os eladás Kiegészîtve az osztival.Nekem most ez elég,keresem a következő lehetőséget. Aki marad annak sok sikert!
Egy másik nézőpont szerint aki nagyon akarta, el tudta adni 10 alatt. Hosszú út volt idáig. Szerintem most azok szállnak ki, akik oszti óta tartják. Ők lehet már eladók. Plusz aki shortol. De a várakozások most tényleg nagyon jók és a kormány is békén hagyja úgy néz ki. Midnen adott most, de 10 alatt nem szabadna látni már. Ráadásul ezt szerintem most nemzetközi érdeklődés övezi. MOL kuka, azon keresni nem lehet. Otp pont csúcs alatt van és neki azért lesz baja idén. Telekom pedig már túl drága is.
Elképzelhető, de ezt a hozzáértők jobban meg tudják mondani. :) Sajnos én az érzelmeim és érzéseim alapján kereskedek és short terén mindig melléfogok. Bár amíg nem realizálok még nincs minden veszve. A pakk értéke hetente emelkedik, előbb utóbb csak utólér. 12 ezerig csak nem megy el addig az árfolyam korrekció nélkül. :)
Azért azt nem akarom elhinni, hogy még 6 napig felfelé fog menni. Soha nem volt még ilyen magasságban, a józan ész azt diktálná, hogy mindenki eladja mert ennél csak olcsóbban lehetett kapni.
Amíg ilyen a nemzetközi hangulat, addig nem. Amíg a jelentés napján Stacstac el nem adja a TL38, 42, 43-akat, addig nem. Akkor a Richter esegetni szokott. Az Mtel nagy pluszban nyit, az OTP lecsorog. A Mol ha + ban nyit, akkor lecsorgás várható. Nekem a Richterrel idáig csak az jött be, hogy nem lesz srv.
Én már okosan elkezdtem 10 160-tól sávosan. Már bánom. Nem értem, hogy tud így rohanni megtorpanás nelkül. Eddigi tötymörgésre alapozva azt gondoltam, hogy jó ötlet. Reméltem, hogy a nagy emelkedésben azért korrekciózni is fog. De már így is kb 10 150-ig vissza kellene jönnie, hogy jó legyek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.