Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egyelőre csak hígításnak veszem ezt a részvényt. Majd ha pár napig tud menni fel akkor megfontolom a vételt. Lesz 11e, az biztos! Nekem az a bajom miért nincs már ott?! Miért jönnek ezek a hirtelen leszúrások amik elviszik az árfolyamemelkedést? Kik lehetnek azok akik shortolják szerintem szándékosan. Sok piacon kereskedem, tehát láttam már karon ülni varjút. De amit a Richter művel az nem tudható be se a volatilitásnak, se az ép eszű logikának. Nagyon meredekek és hosszúak a short, long szakaszok. Nekem ez furcsa. (likviditás hiány?!) Másik kérdés miért nem tesz semmit a vállalat a részvényesekért? OTP legalább próbálkozik.
A legjobb szar papírok közé tartozik a ricsi! :))) Először is napos idősíkon nézve, a kék madártól szépen megindult, szinte zöld gyertyákkal, a csökkenő csatiból kitörve, felfelé!! Persze megint a 9800/61.8% környéki ellenállás megfogta! Ez már igazi mumus lett! Innentől, a piros gyertyák sorozata elvitte az emelkedés 61.8%-t! Ez igazából egy normális korrekció az utolsó emelkedő trendnek! Talán még jól is jön, mert a csati visszatesztelve, a korrekció is megvolt és még bejöhet egy fordítós gyertya is a nap végére! Meglátjuk!!! Azért ezek a meredek, ellentétes rövid trendek, nem igazán "befektető barát"....! Az MA 200-at már nem érdemes figyelni, mert "ki/be jár rajt" az árfolyam! A két célár madár fent várakozik és ha megindulna innen, akkor a pirosat erősítené egy harmadik is. Hogy mi ez sok madár egy kupacban, azt majd a hetesen mutatom! Holnap az osztalék utolsó napja az OTP-nél. Tehát utána várható némi esés, amit a BUX-ban a ricsivel lehet/ne korrigálni, akár! Persze rövidesen fordítva lesz! :) Ez ilyen időszak! Hetes idősíkon van egy piros ABC hullám, aminek 10928/C" szakaszát járjuk! Ebben a szakaszban van több hullám szerkezet, a szaggatott nyilak mutatnak a céljaikra! Az utolsó még nincs jelezve, mert lefele tart éppen, naposon jól látható! A végeredmény 11K kell hogy legyen, de magasbara is kúszhat majd. A két charton, a rövidebb célárak között lehet eltérés, mert más idősík és rövidben más a hullámzás is, ami mérve van! Egyelőre ez van, ha törik a trend esetleg, akkor jönnek az alsó madarak! Azt majd akkor.....:) Ricsi/D/W https://ibb.co/M76nNCt https://ibb.co/JdVTG0j
Vajon mikor lesz ez 10e? Én tévedtem, mert a Q1 jelentés ralliban vártam. Nem a jelentés után, mert tudtam akkor beesik. De előtte miért maradt el a ralli?! Érthetetlen számomra.
Azt is számold bele, hogy nyáron a kánikulában 10 percekig nincs kötés, mindenki nyaral. Meglátjuk most hol lesz az alja és onnan mire lesz idő, de nem szoktam így elkapni az alját már a második csippentéssel. Nem rám vall. Mindig jónak néz ki, ahol beleveszek, de aztán visszamegy oda és onnan újból esik. 4.-5.-6. hígítással inkább szoktam az alj közelében lenni, de legyen igazad.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.