Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Betettem reggel még 100db-ot 9k-ra megfogadva, hogy addig rá se nézek erre, amíg az nem teljesül, nehogy belevegyek 9k felett még véletlenül se, erre még egy óra se kellett és megkaptam. Örülnöm kéne, de frankón betojtam, hogy éppen most húznak rá a hosszú cicire és ez 7xxx lesz. Aztán láttam, hogy csak leszúrt. Remélem nem az lesz, hogy szépen lassan kitömnek itt 8500-9000 között aztán beverik és csücsülhetek benne hónapokat. Likas a kánkord kerék Ricsórió!
Itt valami van, csak nem tudjuk, hogy mi. Újabb elemzések meg célárak se jöttek ki a jelentés óta, ami több mint egy hete volt. Elvileg az elemzők régóta követik a céget, így volt idejük megemészteni a jelentést, ami nagyon rendkívülit nem tartalmazott.
-most 240% -az igen! Lesz itt 10K a ricsi ez biztos,csak a papírt 600-800 ft-kat dobálják egyik nap ide,másik nap oda- Ez ilyen, más mint a többi. Ebbe a dobálózásban veszély a TL-kiütése a megindulás előtt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.