Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én úgy látom nem Richter-specifikus a történet, elkezdtek adni itt mást is. Igazából nem túl nagy a volumen az esésben (az emelkedés sem volt persze túl meggyőző erejű délelőtt).
Már lassan 15 ezret közelíted :D Én is elgondolkoztam most a bővítésen hogy írtad. Igazából még nincs semmi veszve. Hülyén néz ez most ki , de a támasz fölött vagyunk. Akkor lesz izgi ha letörjük a támaszt.
Dél körül még nem igazán látszott ez a zuhanás, de ennek is meg van a pozitív oldala: bővítettem 1000 alatt, nem gondolom hogy a trend most megfordulna.
Egyébként nyilván én is frusztrált vagyok kicsit, mert későn álltam be eladni a könyvbe és pont nem teljesült (a zömét mondjuk tartottam volna tovább), ráadásul a BUX shortról is pont lemaradtam. Kicsit hajaz a történet a 2021 novemberi forgatókönyvre, bár ennek ellentmond, hogy az OTP gyors még hátra van, ha fordulatot akarnak eljátszania a fiúk, akkor annak farvizán csúcsrajáratott BUX-on öntöttek volna. Persze lehet, az túl nyilvánvaló játék.
Mindjárt 700 alatt van.... A köpcös új adót jelentett be richter névvel vagy mi ? Csak mert a bevételek nőttek, profit nőtt, elemzőket vertük.... erre esünk mint a kő :D
Nyugalom kartársak, hányszor láttunk már hasonló műsort a magyar tőzsdén? A jó Richter jelentések után inkább esni szokott, mint emelkedni. Pláne, hogy mindenki szügyig van longcertivel. Az egész BÉT-et felhúzták most ebédidőben, hogy utána tervezetten beejthessék. Meglepődnék, ha nem lenne néhány napon belül újabb támadás 10 K irányába. Addig aki akar, bővíthet, a fundamentumok megerősítést kaptak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.