Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem az idei év abszolút nem volt kiábrándító ! A 2023-as utolsó kereskedési napot 8750-en zártuk és most 9800-10000 között vagyunk. Az igaz néha ugrálunk ide-oda , de a tendencia felfelé mutat
Jelenleg a min max között 115 Ft van és a min 50-nel van a nyitás alatt, ami tegnap 60 volt. Emelkedéskor a legjellemzőbb, hogy a min max között több mint 130 van. Ebből kiindulva és feltételezve, hogy a min ma nem megy 9850 alá továbbra is látok esélyt a 10k max elérésére
Egy nagyobb tételű árjegyzői vételen eladott certi egy ideig megfogja a pillanatnyi árfolyamot, mint pl a 12:07-es 2000 db-os TL41. Összesen eddig 7510 TL41 és 6607 TL 39 forgalom volt ma, gyanítom mind eladás. De ha van vevői érdeklődés a papír iránt akkor ez egy idő után vissza korrigál.
Talán USA felhúzza majd, de elég kiábrándító ami itt megy napok óta. Én 9950-en eladtam a felét, a többit 10050 körül szeretném. Gondolom majd megint az lesz, hogy egyszercsak minden előjel nélkül felhúzzák egy véletlenszerűen választott napon.
Évről évre rekord bevétel mégis egyre jobban süllyed le a színvonal és embereket rúgnak ki.. Nem a felesleges kiadásokat csökkentik mert azok a pénzek a haverokhoz mennek.. nem a munkásokon.. Jövőre mégtöbb bevétel kell majd ott is a melos szopik mivel nincs más aki szopjon
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.