Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Semmi különös eddig ja. Mindig zárás előtt erősödik az eladói nyomás. Én nem várok mást ma se. Most pesszimista vagyok. 9700 körülnek örülnék. Holnap meg egy jó pozitív meglepetésnek.
Megint a szokásos menetrend, amit az elmúlt napokban is láthattunk. A min max közti különbség nagyon kicsi, most épp 40 és a kérdés melyik irányba lesz 100-nál nagyobb. Lehetne már tényleg pozitív irányba, amire azért van esély. Az optimista scenario 9800 max és a körüli zárás.
Hát belemartunk 720 ba , eddig délelőtt nem sokat mocorogtunk, de ez eddig oké is , délután érdekesebb lesz. Hogy is van a jelentés? Ma este vagy holnap nyitás előtt jelent?
Éjszaka jelentés, meg msci súlyozás is jön holnap. Izgalmas lesz. Még mindig nem világos számomra hogy érint-e minket az msci, szerintem amúgy igen, és ha igen azt egybe csinálják meg, vagy ezt látjuk igazából már napok óta.
gondolom ebbe belejatszik a certi-hiany is. azzal is lehetne hajtani, de 41 már nincs, a többit meg valamiert nem akarjak ha sejtem, hogy ez lesz, múlt héten kiszórom a 41-et és most jó lenne a 39 is, dehát ki gondolta volna..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.