Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ahogy én látom ez a hét és a jövő hét az oldalazásé. A jelentés előtti 3 napra lesz érdemes figyelni, ott számítok rá hogy meglódul - az abbvie számai erre engednek következtetni. Ami még érdekes lesz az a közgyűlés. Fontos lesz hogy mit terveznek a 2023-as profittal!?
Az atlagaram 1350 korul van nekem is tl39. Szerintem ez csak vihar elotti csend es nemsoka jon a kiloves. Jo jelentes elott esni nem kene. En 10 folott akarok eladni csak.
ricsinél előfordul hogy lenézeget, szóval ne pánikolj be, ha 600 alá nézünk :) a 1352 teljesen jó ár, eddig 16xx.ig ment el ATH-nál, jelentésre jelentős túllépést várok tőle.. Nekem az átlagáram magasabb ennél szóval ne aggódj :)
Ez a SunPower solar energiás grafikon pont úgy néz ki, mint a Plug Power zöldhidrogénes, ami nekem van. Durva hogy kipukkant ez az egész zöldenergiás buborék. Amikor már harmadszor is azt hittem, hogy na ennél már tényleg nincs lejjebb, ott is képes volt napok alatt újabb 50% esésre.
Hát nekem volt pár napja egy jó ötletem. Sajnos kihagytam a SPWR részvényvásárlást 3 USD körül. Pár nap alatt 50%, és már esik is vissza jelenleg. Viszont most teljesült Richter certim 1352 Ft-on. Remélem nem csináltam rossz üzletet.
Na ezt felvettem én is meg a WTI oil priceot is , meg a silvert meg silver tl 20 at. Gáz kiesett most így. Kéne egy fórum ahol nem csak adott témát lehet megvitatni, hanem akinek van valami jó ötlete fel tudja dobni és meg lehet vitatni :) Mindeközben Ricsi alszik egyet. A mai nap is doji szagú. Ebből előbb utóbb jön majd a kitörés remélhetőleg. De 400 alá nem fog menni rossz esetben se, mert boli alj. Mondanám mehet lejjebb, de egy várhatóan jó jelentés előtt nem lefelé veszi az irányt az tuti.
Olajnál tl127, de most az lefordult az előző high-nál, az nincs is már nekem múlt hét óta. Ha lejon 73$-ig lehet belecsípek. Ezüst tl20. Most hogy eladtam menni fog még :))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.