Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Offtopic, de reggel beszéltünk az Uniperről gázár/gáztüzelésű erőművek kapcsán, amit 2 éve a német állam mentett meg a csōdtōl. A reggeli beszélgetés óta 12%-ot emelkedett. Nagyon bízok benne, náluk is február vége a 23 évi jelentés ideje, van mit behozniuk a korábbi 90%-os zuhanásból.
705.... hmmm jó lenne így zárni legalább. Igazán megindulhatna már 10 felé :D Mikor lesz jelentés? Szerintem megyünk fel addigra. Eredmény jó lesz várhatóan ha jól tudom. Vraylar értékesítés nőtt és az ebből származó royalty is nőni fog így. Sőt az Abbvie azt jelentette, hogy tovább erősödhet a vraylar értékesítés (még több royalty :D ) Ha rubel erősödne kicsit akkor árfolyam kockázat kilőve. Amondó vagyok a 11 ezer nem túlzó célár és az alapján támadhatjuk a 10 et hamarosan. Év végére pedig közelíthetjük a 11Kt.
Drága ERSTE a kizárólag TBSZeken kötött certi jutalék kedvezményt is normál számlára adja vissza, amiből adózhatjuk a 15% SZJA-t. Ehhez azért komoly ész kellett nekik...
szerintem ez nem termék, hanem kötésre megy, ha van egy vétel és eladás vagy egy eladás és visszavétel egy adott termékből (legyen az részvény, certi stb), akkor visszajár...de lehet rosszul tudom
fele pakkom eladtam 50%+al, a jobbik még hátravan, azért az nem rossz :) visszaálltam 1350-re, hátha jelentés előtt még visszavánszorgunk a tegnapelőtti szintre. ricsit már nem bővítek szerintem. 2k feletti a certim így is, bár az otp-ből maradt valamicske :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.