Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem reggel volt 1050 meg lefele. Aztán kivettem és csak 900-1000 között hagytam. Majd a végén beálltam 1040-re is hátha valaki megdob, de nem jött össze. Sebaj, én is inkább kívárok még, mi lesz holnap holnapután lehet venni igazából bármikor, de még szeretnék pár százat azért venni. Jövő héten jön a pmáp kamat, nehéz döntés lesz mit vegyek, részvény és certi is a képben, otp és Ricsi. Telekomot is kéne megint majd, ha lejjebb jönne egy kicsit vennék megint.
Richterrel nem foglalkoztam sokat meg , szoval siman lehet igazad, ez csak egy lehetoseg. De kivancsisagbol raktarozzuk el :D nincs papirom szoval abszolut csak gondolkodok egyelore hol lenne erdemes beszallni. 9600 tunik annak kb. Persze ha idokozben mashogy indulunk el akkor valtozhat a forgatokonyv.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.