Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen, de az utóbbi hetekben csak a frászt hozta rám. De látom már mindenfelé a nemzeti inzultáció óriásplakátjait, mindjárt jön a 99% kívánja az extraprofitadókat is, aztán egy éjszakai tollvonással azt megduplázzák és 9000 alatt végre eladhatom szép nyerőben a TS25-ömet. 🫠
teljes december közepi TL pozit tartom - jó megérzés volt, hogy eljött a Ricsi ideje ;-)
lehet, hogy jelentés napján érdemes realizálni - bár tartogathat a következő pár hónap még meglepetéseket, amit néhányan már tudhatnak egy ideje - nem véletlenül van ez a vételi erő december óta
Bátor. De végülis én is ezt csinálom, mikor aljat keresek, csak te meg csúcsot. Viszont a vraylar megy, abbvie megy, Amerika új csúcson, eurhuf elszállva, hamarosan jelentés = Ricsi long (nálam).
Én keményfejű vagyok és szembe megyek az àrral, vettem párszáz TS21-et 1508 és 1550 között. Csak hamarabb visszanézünk egy kicsit, mint elérjük a 11 000-et.
Ma nem vettem semmit, bent álltam 1070-en de addig nem jött le. Az TL39 eladások viszont várakozásaim felül sikerültek. Ha nincs hétvégen semmi rizikó, akkor hétfőn ha úgy alakul veszek még 41-et.
Most, hogy közel vagyunk a 10 ezerhez, a 41 kockázata jelentősen csökkent, de azért nem árt az óvatosság. Bár pont én mondom, aki már komoly rizikókba belement. Mindenesetre azt a hibát, amit szeptemberben elkövettem, azt tuti soha többet nem fogom elkövetni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.