Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én elég sokat nyertem a Ricsivel az idén, amiből majdnem a 70 %-a elolvadt a lejtmenetben a saját hülyeségem miatt. Sajnos a hülye ember nem a más kárából tanul, hanem a sajátjából..... De ezen most megpróbálok fordítani. Sok nyerőt mindenkinek.
Ezen ugyanígy megyek át én is, TLis van rv is van. És egyszer már csúnyán ráfáztam Richterrel. Ha ez most kimenne új ATH-ra, az némi kompenzáció lenne számomra.
Sok nyerőt az OTP-hez is. Lehet, hogy tényleg az kell a forgalom beindulásához, hogy eladd a portfóliódat ? Pedig ez nálam szokott lenni. remélem most visszatér a szerencsém, mert igencsak rám férne. A Mai nappal vagyok pont nullába, ebben a körben, úgyhogy hajrá előre Ricsi !!!
Visszatért belém az élet, mert az elmúlt 2 hétben elég sötét volt a hangulatom. Volt olyan pillanat amikor majdnem lenyomtam az entert hogy eladás. A TL 39 forgalma is elég nagy volt, ami legtöbb esetben a limitáras beállítás miatti eladás volt. Összesen 16923 db
Szerencsére az OTP is ment az utóbbi napokban hetekben úgyhogy legalább ez vigasztal. De ha meghagyok itt mindent akkor meg kiütik. Már meg se lepődök. Tegnap mondtam nektek hogy menni fog ez ne aggódjatok. :)
Tökéletes, nemzetközi szentiment ne romoljon, és van még 6jó napunk (minimim) Ha pedig OTP korrigál ,akkor a BUXot evvel fogják karbantartani. Lehetne akár 2szép hetünk is.
Gondoltam, hogy kiléptél, én is sokat agyaltam mit tegyek, de végül összeszorított fogakkal úgy döntöttem várok. Ha bukok, akkor bukjak egy rendeset, hogy a kedvem is elmenjen az egésztől. remélem lesz folytatása a mai napnak.
most összejött - év elején viszont az első kereskedési napon kivágtak egy 10K-s OTP TL certiből - utána emelkedett 1500 FT-ot az OTP kb 3 hét alatt, ha jól emlékszem már aznap pluszban zárt csak lementek a certiért az első napon - jó évkezdés volt...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.