Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudni mit akarnak. Túl mélyre jött le, innen nem tudott pattanni. Lehet, hogy a 8K akarták megcélozni az okosok csak ahhoz meg nincs elég eladó , egyelőre. Résen kell lenni , mert a tervben biztos benne van az is! :)))
Növelem a gdp-t (dolgozom). :) Nem nagyon van időm most tényleg. Amúgy adtam el jó párat igen és otp-be pakolgattam. Úgyhogy emelkedni fog a Richter a nyakamat rá. Csak én félek lesz egy rohadt nagy beejtés és ott ütik ki majd a certit. Idénre már elhagyott a pozitív hangulatom sajnos és fásult is vagyok.
Az elmúlt 1 évben 2x jártam úgy, hogy nem bírtam tovább várni és érzelmi alapom, veszteséggel eldobáltam a certiket. Mondanom sem kell, hogy nagy hülyeséget csináltam, mert párnap múlva elindult a gőzhenger. Az egyik esetben OTI, a másikban Ricsi volt. Most nem szándékozom eladni, mert forduló szagot érzek.
....hát egy up napot se tudtunk összehozni :( hogy lesz ebből 6-8? Mi van evvel a részvénnyel? ...nem értem, bukta lesz a certi? Ha nem változik, kidobom.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.