Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
bizakodó vagyok, mert 8550-8600 között mintha itt lenne a tegnapi vevő(k)....az más kérdés, hogy a keddi záró leverést sikerült visszaküzdeni eddig szerdán, szóval sokat felfelé nem haladtunk....
Közben meg mindenféle elemző kihozza, mennyire alulárazottak a magyar papírok, főleg a Ricsi. Q4-re megerősített, sőt várhatóan jobb eredményeket kommunikál a vezetés.
amúgy 4-5 %-ra van 9000 környéke, és azért 9xxx már szépen mutat a Richternél, szóval nem vészesen vagyunk távol, de tény, valami pozitív hír jó lenne ...mondjuk ilyen célárak és gyj mellett mit keresünk itt 8600nál nekem továbbra sem áll össze....
43 milliós a forgalom, simán lehet, hogy egyszerűen néhány kicsit elkap a FOMO és valamely aktuális felspekázott kedvencbe (pl. ezen a héten a Mészáros-bankokba) pakolja át. Őszintén szólva én is eljátszottam a gondolattal, hogy ha reggel így teszek, mostanra már vastag nyereséget értem volna el, pedig én biztonsági játékos vagyok alapvetően. A BÉT ilyen belterjes, kicsi pocsolya.
nem tudom ki táraz ki ilyen célárak mellett ennyire.....kicsit (nagyon) furi...persze a kis forgalmú napok miatt lehet valami erste mókolás is lehet...fel kellene pattani 8700 körülig hogy végre érezze a shortos, hogy itt már nem érdemes erőlködni
megnézné nekem valaki, hogy előbb 10:17 vagy 10:48kor volt-e 1000-2000 db közötti kötés a ricsiben Mert azt láttam, ha jól láttam 8595re megint jött az eladónk, de azt nem láttam sajnos, mert mésik gépemenen vagyok, hogy most rákötöttek-e, azaz itt van a tegnapi vevőnk vagy kivette az eladó... Ez kulcskérdés lehet ma, mert ha itt van a vevő, akkor jók vagyunk a longban.....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.