Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bullish haramit még kihozhatnak belőle egy 8550 körüli nyitóval és 8630 körüli záróval holnap....ami fordulós alakzat....de most nagyon szomorú nap volt ez.
Hát ez most lesokkolt. 16:15 kor ültem be az autóba, kb 8610 körül lehettünk, gondoltam valamennyit majd csak visszamászik... Mikor megálltam 17:20 kor nem hittem a szememnek, ezt álmomban sem gondoltam volna :( Nehéz döntés előtt állok aTL 39 miatt. Aki most hasonló helyzetben van, mindannyiunknak sok szerencsét, mert ez most tényleg kell. Egy vigasztal nem ettől függ a sorsom, remélem másoknak sem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.