Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem teszek én ide semmit, tegnap tegnap se tetszett amit mondtam...! Csináljanak amit karnak, nekem is könnyebb így! Az első ellenállásra gondoltam amúgy, (de jó esetben akár 9k-ig is elmehet) ha onnét lepattan, akkor jóval mélyebbre mehet! Sok sikert!
-Erste:-Tovább tart a csökkenő tendencia a Richternél. A következő támasz 8.600 forintnál látható, ez alatt pedig 8.490 forintnál van a következő szint. Az RSI indikátor kezdi közelíteni a túladottsági szintet, de önmagában ez nem feltétlenül fog trendfordulót eredményezni.Támasz és ellenállás szintek
Pénteken még egész jónak nézett ki a hétfő, USA, DAX szép pluszban zárt és így a hétfői kedvező nyitáshoz jók voltak az előjelek. De a hamasz, akiket a saját lakossága sem érdekel, adott egy lórúgást a világnak, nehogy egy kicsit is jó legyen. Elmehetnek a büdös francba, remélem komolyan megleckéztetik őket. Most dúl bennem a méreg, mert erre senki sem számíthatott.
Nyugtával dicsérjük a napot, ahogy NAV-os ismerősöm mondaná! 8500 környéke még képben van azért sztem. A legjobb lenne egy gyors fel 8800-ra és onnan short 8500-ig! :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.