Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Tegnap visszavásároltam az összes Ricsi és OTI certimet. Nem volt rossz üzlet. Persze nyugtával dícsérd a napot, mert ma még nem adtam el, mert bízom a további emelkedésben, amire jelenleg van esély.
Ahogy a dal is mondta A krokodilus a Gangesz partján csücsül a farkán és spekulál. A feje félig kint van a vizből, s a konyhapénzből de rosszul áll. A krokodilus nem mást, csak vizet iszik, a neje nem bánja, ha sokat iszik, a krokodilus a Gangesz partján csücsül a farkán és spekulál: Nem is sejti, hogy jövőre ridikül lesz már a bőre,
hangsúly az Ön totálisan röhejes képzelgésén van és még le is írja egy tőzsdei topicban.... Minősít embereket nyilvánvalóan totálisan kezdő tőzsdei múlttal.... Áh, vicc... Amikor Ön felfelé ül bele egy longba évekre, nem spekulál? Az Egész tőzsde az... Ez az egyoldalú álláspont teljesen gyerekes...
Bevallom az esésben vettem megint pár certit, amit az otp-re raktam félre mai vételekre, de hát mivel megindult megmaradt, és valamit vennem kellett, még egy kis felfelé hátha meglesz a 8800
Én arról a "befektetőkről' írtam, akik halvány nyereség után rögtön dobják a papirt. Mert éhesek a pénzre! Aki akarja érteni az szerintem fogja is. A kioktatást meg köszönöm
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.