Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
“A Richter Gedeon Nyrt. 2023. április 25. napján megtartott éves rendes közgyűlése a 2022. üzleti év tekintetében 72.686.195.400,- Ft osztalék kifizetéséről határozott. Az osztalékfizetés részleteit a Társaság a 2023. május 11. napján megjelent hirdetményben tette közzé. A Richter Gedeon Nyrt. közvetlen és közvetett tulajdonában 629.753 db „C" sorozatú Richter törzsrészvény van. A saját részvényekre eső osztalék az osztalékra jogosult részvényesek között, részvényeik arányában kerül kifizetésre. A Társaság jelenlegi sajátrészvény tulajdona alapján a Richter Gedeon Nyrt. 391,3223 forint osztalékot fizet részvényenként.”
Simán felviszik addig ha akarják. Most egy normális pihenő van mint tavaly, de már így is magasabban vagyunk mint egy évvel ezelőtt. Igaz, hogy nem emelkedtünk annyit mint a Meta a részvényvásárlások hírére, de nem rossz így sem. https://invst.ly/1090gw
Bocsi, tegnap még azt írtam, hogy megvárnám a rés betöltést. Nem számítottam Orbán szülinapi ajándékára, azóta már nem vagyok annyira biztos benne. Én kiszállnék most, ha lenne pozícióm.
Na jó én is kipakoltam 1700-1750 körül minden certit szép kicsi csomagokban tegnap óta, inkább ez a biztos most a kormány állandóan a hülyeséget nyomja csak...csak nézelődök mi lesz most a héten még vajon lesz egy up 8800-ig?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.