Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem tudom hogy lesz, én csak az adatokkal kalkulálok! Sajnos sokszor bezavarnak USA barátaink, háború, covid és ilyenkor az adatok torzulása miatt, újra tervre van szükség! Nem árt a hetes chartot is figyelembe venni, aki bevásárolni akar...! Feltettem három sárga foltot!!!! Jól látni, hogy egy szép emelkedő hét utáni doji, mit művelt az árfolyammal! ...hát most is ez van jelenleg! Szóval óvatosan, mert nem minden a gyors emelkedésre utal!! https://ibb.co/THPtpds
Szerintem hullámozni fog mint tavaly, így lehet jó áron gyűjtögetni. Kivéve, ha valamiért meggondolnák magukat az eladók és nem adnák el a részvényeiket mert akkor csak felfelé mehetne.
Megint beigazolódott, hogy az ellenállásokat és a pingit nem szabad félvállról tekinteni!!! Főleg akkor, ha az rsi is csatitetőnél szédeleg! A korrekció kellett, az hogy ilyen pánikszerűen történt, az megint egy másik dolog! Nézzük a chartot: A célár sávban tetőzött az árfolyam, egy ellenállási zónában! A korrekció 50%-s volt, ez erősítheti a következő célárat, de egy ~7500-s furdulás estén sincs még probléma! (Pingi beugrott a vízbe) Az adatok alapján (ez nem törvényszerű azért :) ) május elejére elérhető a 8450-s szint! Ha így is lesz, akkor ott hosszabb" elidőzést/korrekciót várnék! Meglátjuk.... https://ibb.co/4m72Rw1
Én tegnap filoztam, mivel ma vissza korrekcioban reménykedtem. --hogy mit vegyek.. Ricsi Otp Vagy MOL , vagy még Dunahouset......tudtam nem lesz mindnere pénzem meg az osztalékokra vissza kell szállnom...nos nekm az OTPre nem futotta..kiderül mi lett volna a jo
Ez a különbség amikor egy amerikai cég vagy Warren Buffet bejelenti hogy veszi a részvényeit akkor folyamatosan emelkednek szépen, itt meg inkább csak esik és adják.
Szerintem záróban vehettek mert utólag nézve elég nagy forgalom volt. Pont Richter transzfert intéztem az Erstében és mondtam is hogy lehet venni megint a padlón.
Úgy látom megy a fejvakarás, venni vagy eladni. Viktor most jóval engedékenyebb hangot ütött meg a ma reggeli rádió interjúban. „Az Egyesült Államok a barátunk és egy fontos szövetségesünk is.” Gondolom érzékelte, hogy valami nem kóser...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.