Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amcsik eséssel indítanak ezért esünk mi is, csak ott van vevő nálunk meg hiányoznak a vevők. Lesz majd 8500 de nem most. Az én pakkom 9200-ra van berakva eladásra, úgy hogy ráérek :)
savas ez a mai nap is nagyon....az emelkedés lassan fele kuka...srv hír szépen hatott, de félő, legalább is ilyenkor az a gondolatom hogy csak valakik ki akartak szállni...megint marad a reménykedés a 8500, netán a 9xxx-re..mai is az van mint tegnap, csak a sávtető megtartsa...
Köszi! Én is felfelé várom, de lesz még itt esés és kivárás. A Richter régóta ezt csinálja, hogy sokáig semmi, utána esik vagy kilő és pár nap alatt letudja. A kilövéskor kell gyorsan lépni, addig meg lehet gyűjtögetni ezen a szinten. A Forint kezd gyengülni az USD-vel szemben.
Ez a fő probléma, hogy csak a pingit nézitek! Ez egy hetes időtávú chart, hosszútávú célokkal és a havin is megállja a helyét sok értéknél! Nem akartam telezsúfolni, de van a két pingi között is rövideb tf-n mutattam. Sokszor elmondtam, hogy a pingi a célár, az jön ki a számításoknál, de az ellenállásai/támaszai a lényegesek, ameddig a 61.8-t nem töri! Pingi =100% nélkül nincs közbenső szint se, ezért kell egy madár is!:)) Szóval, lépésről lépésre, szintekre kell összpontosítani az indikátorok figyelembevételével!
Messzebbről ilyen! Egy fej vállba belefér még a kövi pingi ~8450 is! (napos charton van) A második váll kisebb az elsőnél, de beleférhet még ... https://ibb.co/HHzkFTR
Nem tom, de vannak jelek rá...! Persze az még nem jeleni azt, ha kialakul netán, hogy teljesíti is a dolgát! Nem árt figyelni félszemmel!! Több dolog is lehet a jelen állásból! pl. Megkezdtük felfele a C szakaszt, vagy E3-t, ezek jók!👍 Vagy csinálunk egy jobb vállat! Szóval azért óvatosan! :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.