Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az emberek 90 százaléka mér képtelen 2 irányba gondolkodni..egyik csak longos másik csak sortos..én láttam otp szar áttszálltam másokba most minden nap ünnepnap mert csak megy fel minden:_))
Igen, most szépet ment a Ricsi! Azt írták, hogy 03.31.-én kapta meg a RG az alapítványtól az osztalékos javaslatot, így hétvégén volt idejük gondolkozni rajta. 04.03.-án kijöttek a közgyűlési anyagok, és amikor 4.-én bejelentették a rv visszavásárlási programot, akkor már tudtak az alapítvány javaslatáról néhány napja. Azt is el tudom képzelni, hogy eleve terveztek srv-programot (2-3 nap alatt szerintem nehéz reakcióként összedobni), és ha nem esik be az alapítvány javaslata, akkor lehet, hogy eredetileg nagyobb is lehetett volna az srv keret, csak az osztalékos kavarás miatt óvatosságból visszavették 40-re, ennek is mindenki örül. De ez ilyen "milettvolnaha" kategória, és soha nem tudjuk meg. Szép ez a 40 yard is.
Ment 800 forintot bő 1 hét alatt...azért akármennyit vesznek, meg kell állni pihenni :D Meg ez a bele akar nyúlni a kormány az osztalékba...elvenni a pénzt a kutatás fejlesztésből mondjuk...ezt én nem értékelem pozitívan, lehet tudta a Richter, hogy ez lesz és ezt negatívan fogják értékelni ezért jött az SRV...elég érdekes az egybeesés...azon a napon kezdik venni a saját rv-t amikor kijön a hír, hogy éhes a brigád...döntse el mindenki maga, hogy ezt tudták-e
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.