Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igazad van egyetértek. Én azon dolgozók hogy visszajöjjön valami de majdnem mindig csak újabb szopás jön helyette, most a MOLlal voltak jó tradjeim, de amúgy katasztrófa ami pl itt megy, hány certit ütöttek ki pár hónap alatt...hol van a 10k célár? Nevetséges
Szánalmas ez az egész, hogy lehettem akkora hülye hogy tökéletes nyereséget hozó PMÁP helyet a döglött BÉT-et választottam. Erre van Murphy-nek az a törvénye, hogy nyerni nem lehet, döntetlent elérni nem lehet, játszmából kiszállni nem lehet (vagy csak komoly mínusszal)
Azon meditálok folyamatosan, hogy hol és kik fejében fogalmazódik meg az a gondolat, hogy Ricsit eladni, eladni, majd egyszer csak megfordul és venni, venni. Talán ehhez az embereknek semmi köze, valami gép algoritmusa köpi ki ezeket a fordulókat. Betáplálnak néhány politikai hírt meg, gazdasági helyzetet és önállóan dönt és most a Ricsi esik ennek áldozatul. Lehet, hogy hülyeség amit mondok, de ez nekem gyanús.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.