Nagyon sok mindennel egyet értek, azon dolgokból amit itt említettetek. Leginkább a piacellenséges, szocialozmust idéző gazdaságpolitikai döntések amik kinyitogatják a bicskát a zsebemben. De senkinek ne legyen kétsége a politika és a poltitkusok mindent megtesznek a hatalom megtartásáért vagy megszerzéséért. Ez a rezsivédelem is nagyon kérdőjeles számomra, pedig én is más is jól jár, hisz nem piaci árat fizetünk. Jól járunk de mégse örülök mert ez nem életképes. Emlékszem mikor az átkosban a kenyérrel csinálták ugyan ezt. Tudjuk az a gazdaságpolitika hová vitt. Mol-Richter esetében kifejezetten fontos lenne a szabad tőke a beruházásokra, fejlesztésekre, mert aki itt lemarad az kiesik. Fáj, hogy életképes , masszív cégeket rongálnak.
Amúgy szerintem Richter árfolyama ezt túlreagálta, de ez érthető a szentiment fényében. Az elemzők 80% lokális aljat vár USA piacain, és ennek van is realitása, sajnos ha ismét lemegy S&P ma200-ra, neadjISTEN tartósan alá, akkor valóban nem ez lesz az alja. De addig én még egy pici pattanásra számítok, ami tán lehet kereskedni.
Amúgy szerintem Richter árfolyama ezt túlreagálta, de ez érthető a szentiment fényében. Az elemzők 80% lokális aljat vár USA piacain, és ennek van is realitása, sajnos ha ismét lemegy S&P ma200-ra, neadjISTEN tartósan alá, akkor valóban nem ez lesz az alja. De addig én még egy pici pattanásra számítok, ami tán lehet kereskedni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.