2021. novemberben kezdődött a MOL-nál a benzinsapkával. Én akkor határoztam el, hogy itt hagyom a BÉT-et. Ezt több lépésben meg is tettem, bevallom, a Richtertől (utolsóként) nehéz szívvel váltam meg alig egy hónapja, de féltem attól, hogy Orbán keze előbb-utóbb ide is elér.
Összesen 3 alkalommal vásároltam életemben Richtert, és mind a három alkalommal szép profittal zártam.
Úgy érzem, hogy Orbán Viktor és a NER hatalma idején nekem már nem lesz többet BÉT részvényem. Ez nem feltétlen baj nekem, sőt, a földrajzi diverzifikáció nagyon hasznos dolog, amihez komoly motívációt kaptam a doktorminiszterelnök úrtól és kedves csapatától.
Összesen 3 alkalommal vásároltam életemben Richtert, és mind a három alkalommal szép profittal zártam.
Úgy érzem, hogy Orbán Viktor és a NER hatalma idején nekem már nem lesz többet BÉT részvényem. Ez nem feltétlen baj nekem, sőt, a földrajzi diverzifikáció nagyon hasznos dolog, amihez komoly motívációt kaptam a doktorminiszterelnök úrtól és kedves csapatától.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.