Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mindenki szerelmes a papírjába, mint az autójába. Rosszat mondasz róla, akkor személyes sértésnek veszik. Pedig azt a papírt kellene a legkritikusabban nézni amit birtokolsz, nem pedig önigazolásként csak a pozitívumot keresni benne. Ezeken át kell lendülni.
Szerintem elkapkodtad a mai nap fényében... Azt se felejtsd el erről az árról már leesett 200Ft-nyi osztalék, tehát mintha kb 7050Ft-on vásárolnád. Pár hete még hasonló borongós időszakban de! még a különadók előtt, a 6800-6600Ft között vásárolt papírjaimat örömmel láttam volna 7000Ft felett...Igaz, egy hete még 7600-7800 irányába mutatattak a ( a néha csalóka) technikai elemzések.
Szia, látható, hogy nem bír emelkedni így nem késel le semmiről -elvileg. De ha mindenképpen most vagy ma akarsz venni, csinálj stop vadászatot..., a 6800 alatti stoppok kiütésénél vásárolj szerintem. Ha meg nem történik meg ma a leszúrás és láthatóan elkezd emelkedni akkor vegyél akkor...
Ha gondolod, megvárhatod, hogy az amerikai inflációs adat után (azt hiszem 14:30 magyar idő szerint) milyen lesz a hangulat (bár az első mozgás csalóka lehet), mert ha szar, akkor ide is átmászik, bár közvetlen közünk nincs hozzá. És/vagy nézd meg előbb, hogy az OTP-t felhúzzák -e kicsit. Amúgy a Richterre is jött célárcsökkentés ma, de így is 9000 feletti..:) Ha ezt elhiszed, akkor mindegy mikor veszel (de úgy emlékszem te kicsiket és rövidre játszol, amit megértek, különösen medvepiacon)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.