Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Örülök, hogy van neked! :) Nekem régen csak magyar részvényem volt, de két éve elkezdtem amerikai részvényeket venni kezdve a Tesla-val. Sajnos Exxon-t nem vettem, csak figyelem, mert mindig mást vettem helyette. Az Exxon elérte a történelmi csúcsát, a Mol meg ugye eléggé el van maradva mindentől is. A Richtert meg gyűjtöm folyamatosan, nem eladós. Szerintem a hazai mellett jó a külföldi papír is, főleg hogy a forintgyengülés is erősíti ezt.
A nyúgdíjakat is az infláció mértékével azonosan kellene emelni nem 3,9%-alékkal! Hanem 8-9% alékkal..Kedves Portfolió,ha olvassátok ezt juttasátok már el a miniszterséghez...Köszönöm előre is...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.