Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha áttörjük a 7600-as ellenállást és hajlandó lesz forgalmat is generálni, akkor sima a "8K felbontás". Ekkor jön a költői kérdés, maradjon osztival, vagy legyen egy elnöki kiszálló...
Ma reggel kv mellett így látom: https://www.tradingview.com/x/BRf2oGXZ RSI-n szépen kivehető az emelkedő szerkezet. 45 alá már nem nagyon kellene esnie. OBV jelzi a tőkebeáramlást. A naposon teszteltük a támaszt, de az elpattanás túl gyors volt, attól tartok, hogy a hosszú alsó kanócot még betöltjük, de jelen setupban 7000 alá nem várom. Célár 7600-7800-8200 is akár... Emellett 7 nap múlva megfeleltetés, tuti, hogy valaki megveszi a 200 ft osztalékért, de ha nagyot megy előtte, akkor lehet én lemondok az osztaléktó, főleg, ha innen akár a négyszeresét is megkaphatom addig...
Ma kioldalaztunk a korrekcios trendvonalbol. 7100on alltam, de nem kotott be... egy kis raly az osztiig szivmelengeto lenne, de 8k fole tovabbra sem varom...
Bocs, nem ide szántam. Csak véletlen került ide. De amúgy tényleg nevetséges már, amit ebben az országban csinálnak a befektetőkkel. Én már csak tudom, hisz 5M bukóban ülök oti és ricsiben. Már kínomban nevetek ezen az egészen... máshogy ezt már nem lehet kibírni...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.