Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bevallom, drukkoltam neked, hogy legalább 0 legyen látván a mai mozgást. Ezért is kérdeztem. Remélhetőleg egy darabig most nem fogsz short-olni :) Értsd pozitívan :D
Egyelőre semmi, az srv miatt nem zakózott tegnap sem még nagyobbat, viszont kissé túlvett, vételre több elemző sem javasolja, egyelőre én tartom a shortot, visszaszúrás után átállok.
Sokan mérik a Richter jelenlegi árf. szintjét is a 2019-eshez, mert más cégeknél az a mérvadó. Persze ez hiba, mert ez a cég folyamatosan tudott növekedni, nem az árf.-ra értem, hanem árbevétel, profit sorokon. mintha nem is lett volna válság. Szerintem EPS, P/E mutatók alapján a következő jelentéshez igazodva a fair ár 8500 Ft környékén van, és hírek alapján idén további növekedés várható. Év végére a 9500 Ft-os rv. ár sem elképzelhetetlen.
Visszatesztelésre nem gondolsz: 7500-7400-7200Ft-ra? Előző évben minden évközi jelentés előtt visszanézett 1000Ft-tal pár héttel korábban... Mondjuk most bika piac van, kivéve az OTP-t.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.