Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mert nincs érdemi jelentősége a Richtet bevételeire. Korábban leírtam, aztán más forrás is ezt erősítette meg. Szerintem az a valódi hír, aminek valós hatása van. Persze manapság nagy divat benyomni jelentós hírértéket sejtetve, sugallva egyébként jelentéktelen infókat. Ezt nevezem kamu hírnek, de hívhatod álhírnek is vagy fake news-nak. Az ezen semmit nem változtat, hogy a hír maga valós információkon alapszik, szerintem.
Egyelőre ennyi volt nekem. Gyerek tesztje pozitív lett, most jött infó. Az egész család karanténba lesz holnaptól. Amúgy tudnék örülni, mert qrva jól láttam megint a szitut, csak a prioritás az más már. Nagyon más... Sok nyerőt Mindenkinek! Fő az egészség! Ez csak pénz!
Az hogy nincs rossz hir-:) Meg ha talan szerencsenk van,megtalalta az aljat. Amugy meg tokmindegy h most nincs hir,ha menne 3-4 napot egyhuzamban,meglatod generalnak vmi hirt moge.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.