Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem mondom h adj el 7ezer alatt, hiszen én sem akarok, éppen azt mondom h "news" nélkül is 7 ezer fölé tartom a rv-t. ha a "news"ból lesz valami akkor meg még feljebb.
Ebben egyetértünk, én is ebben hiszek inkább. A vakcinás posztokkal kapcsolatosan csak a lehetőség kizárásának tompítása okán reagáltam. Nem lehetetlen, de egyelőre én sem adok ennek magas valószínűséget.
Kedves fenytkerek! A tömegesen megfertőződött, s meggyógyult lengyel bányászok vérplazmájának felhasználásával kialakított lengyel vakcina annyira előrehaladott állapotban van, hogy jelenleg hivatalosan az engedélyezési eljárási folyamat lerövidítését kérték, tekintettel arra, hogy ez természetes, emberi anyagon (nem találtam jobb szót) alapul, s az eddigiek során semmiféle negatív hatása nem ismert. Valószínűleg azért voltak mindenkinél jobb helyzetben, mert a fertőzés igen szűk területen, nagy tömegben jelentkezett, így a donorok biztosítása sokkal egyszerűbb volt, mint bárhol máshol. Erről, s a korábbi tömeges fertőséről is részletes információk állnak rendelkezésre, ez nem fake news, s nem is árfolyamjavító kísérlet, mert én 7000 alatt amúgy sem leszek eladó, ugyanis semmi sem kényszerít rá.
Több fajta vakcina létezik. Ez nem az, amit nyugaton tolnak. Egyszerűbb, gyorsabb, csak sok egyed kell hozzá, akitől antitesteket tartalmazó vérplazmát lehet venni. Nem ad védettséget, rövid ideig hat. A semminél azonban 1000x jobb.
nekem inkább ugy néz ki ez az árfolyammozgás h jelentkezett egy nagy eladó, aki mindenképpen eladott, most h végzett mehet a helyére a papir ára - remélem
Na én meg ebben nem hiszek. Nulláról építeni valamit, beüzemelés, technológia tesztelés, betanítás, na csak az eltartana min. 1,5 évig. Kiépített kapacitások jöhetnek csak szóba. Persze lehet több helyen is. Ha a Lengyeleknek lesz vakcinájuk, azok cimbik, lehet rá építeni. De gyártó kapacitásokat össze kell hozzá legózni majd.
Úgy tudom a kormány valami haveri oltóanyag gyártó gyárat épít és nem számít a richterre. A 25%-os részvénycsomagját is szétosztotta haveri alapítványoknak és csak 5%-ot tartott meg belőle. Sz@rik a richterre!
Igazából letöltést tudna végezni, ahhoz csak injekció gyártó kapacitás kell. Az biztosan van neki. Továbbá ott vannak az új biotech gyártó kapacitásai. Azon a területen nincs még sok terméke, ezért valószínű lennének bevonható kapacitások. Ahhoz nem értek, ez milyen átállást jelentene, de valószínű megoldható lenne.
Jelenleg két szóba jövő vonal van, az egyik a fertőzöttek vérében található antitestek széruma (ez a lengyel), a másik a vírust hatástalanító antitest tablettája (ez pedig a japán). Az orosz / angol / amerikai oltóanyagról nyilatkozzanak a nálam okosabbak, de - szerencsére - vakcinagyártás bármikor beüzemeltethető.
szerintem sem vakcinás hírre megyünk...technikailag 6500 körül volt egy emelkedő trendvonal, arról gyönyörűen elindult fel...a kérdés inkább meddig mehet, 6900-7050-7400-ATH? Ki tudja....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.