Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Remeljuk jo sok haszonnal fogsz kiszallni belole. En egyelore huzgalom az szamat,nagyon megcsalatva erzem magam,de foleg azert,mert honapokig figyeltem h a verzivatar ellenere egyetlen papirkent milyen stabil volt a ceg,erre gyakorlatilag attol a szent pillanattol veszitette el ezt a stabilitasat,amiota a tobbi papiron elszenvedett vesztesegek utan megmaradt penzemet-a biztonsag kedveert-ide fektettem be. Igy aztan meglehetosen nehezen alakul ez a szerelem,mondhatni eddig kb sehogy.
Kedves martin36! Keresztbe írtunk, de egy ellenvetésem mégiscsak van: a vakcina korántsem lesz marginális ügy. Én tehát nyugodtan csücsülök a 6635-on szerény megtakarításommal.
Vártam a kemény ellenvetéseket, de mert nem jöttek, ezért folytatom az előző bejegyzést, tehát: ....pedig vajon miért folyik két helyen is a vakcinagyártósor teljes erejű karbantartása?
Kedves Tetova, Tobbnyire inkabb altalanossagban ertettem amire utaltam. A te gondolataidra visszaterve,egyreszt ha jol emlekszem mara vizionaltal vmifele nagy bejelentest,ami nyilvanvaloan nem tortent meg (ha nem te irtad megsem,akkor ignore me,bocsi). A lengyel vakcina hirenek hatasa pedig egyszeruen marginalis. Semmivel nincs nagyobb hatassal a Richterre mint mondjuk J&J fejleszteseinek hire. Raadasul tozsdei napok szamaban meg olyan messze van,h a mostanaban latott tempoban vmi egeszen elkepzelhetetlen melysegve is szaladhat addig az arfolyam (Isten ments h megtortenjen),es nem hiszem h barkit is vigasztalna egy bejelentes mondjuk egy tobb 1000 ft- os arfolyammal lentebbrol.
Kedves martin36! Ezidáig egyetlen sejtetés írható a számlámra, a várható lengyel vakcina ügye, amit ugyan akkor is kétségbe vontak, de beigazolódott. Íme a második: ha a lengyel vakcina megkapja (van esélye rá) az engedélyeztetésben a különleges eljárásra szóló, általuk megkérvényezett engedélyét, akkor a termék három hónapon belül a piacon lesz, s a licence átvétele révén részben magyar termeléssel, azokon a gyártósorokon, melyek egyesek szerint nem is léteznek, pedig...
napi minimumot szvsz már megjártuk. Így a jelenlegi 6480 rv. értékkel csak 30 ft-ra vagyunk a tegnapi zárótól. Újabb vételi lehetőség a 6450 körül lenne, Én ott vennék a mai napon újabb pakkot de napon belüli eladással.
Kb semmit. A legtobb esetben csak szorakozik vki. Ezen kivul elofordulhat,h vkinek egy reszteljesules miatt annyi maradt,nincs kedve ra varni,es odaadja a vevonek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.