Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azért az elég elkeserítő, hogy két összesen 10e db-os eladással lent tudják tartani... Minél tovább eljátszanak vele, annál nehezebb lesz visszamászni, és annál erősebb lesz a 7k lélektani ellenállás, szerintem.
Aki egy ilyen "hir" hatasara adott el 500k-t,hat....salute! Aztan ha holnap meg majd megszakertik,hogy tulajdonkeppen ez a hir detto "Moszkvaban fosztogattak-nem osztogattak" hir volt,akkor meg lohalalaban vasarolni fog?
Irtam erre vonatkozó bejegyzést a múlt héten, nem szeretem ismételni magam, akit érdekel lapozzon vissza. Szerintem vihar a biliben, arra jó, hogy a bizonytalanokat kirázzák. Valószínűleg ez is a cél.
Versenytársa lehet a Richternek 2023-24-től az amerikai piacon, a Cariprazine
piacának vetélytársaként? Erről szólnak a pletykák, de egyértelmű válasz
nincsen. Az árfolyam viszont jelentősen esett, a kitörés helyett a letörés
érkezett el, pénteken már a 7000 forint is távolinak tűnt, az árfolyam 6825
forinton állt meg. random capital
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.