Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez egy korrekt hozzászólás volt.. ugyanakkor lényegretörő.. Pénzt tudunk csinálni magunknak de egészséget már nem.. Ezért hát minden jót kívánok Neked és a családodnak ugyanúgy mint a topic többi tagjának is.. A céláramat pedig tartom továbbrais egyre magassabban.. :-))
tartom azt, hogy 6600 alatt volt a forduló, a 6550-6600 sáv vételi szint volt, kicsit talán logikátlanul a mozgó alatt, de ez volt a lényeg, péntek, a mozgó alatt kevesen mertek venni. Hétfőn egy 6700 körüli nyitással már kevesen mernek beszállni hétfőn longba és ez volt ezzel a pénteki nappal a cél. Én vettem is, elsődleges céláram 6900 környéke, ha lesz lendület, akkor 7050.
Ma ennek a papirnak tilos volt 6630 fele mennie. Sajnos a kolleganak mult het penteken kozel sem volt igaza,nem egy egyszeri megbizoi kiszallas tortent.
Hat ez megkozelitoleg sem azon mulik h kinek hisszuk el a jovo heti lottoszamokat,sokkal inkabb attol,h az egyszemelyes kereskedesben mit szeretne a robot gazdaja.
Rohadtul nyogvenyelos egyelore,orakig tart 20-30 emelkedes,viszont.masodpercek alatt 50 ft eses. Nagyon sok mulik azon,h az.utolso oraban melyik gep aktivizalja.magat jobban.
Ma egy ideje beállt egy másik robot, csak most a vételi oldalt szedegeti és tölti újra. Most 6610-en áll. Ha nem adnak rá el fog indulni szépen lépésközönként felfelé. Ez az elmúlt napok első pozitív jele, de egyelőre mindkét oldalon bent van egy folyamatosan dolgozó játékos, így fene se tudja mi lesz a vége. Támasznak mindenképpen jó a nagy gyüjtögető, én ma már nem várom lejjebb, szerintem 6650 felett fog zárni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.