Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
srácok.. 800 milliárdos éves árbevétele volt 2023ban a richternek (árfolyamhatással ez 24ben joval több lett valoszinuleg).. és ez évekre vetitve 120 milliárd.. ..
Amigy szerintem addig még harom aremeles jon majd erre megy rá a csokkentes. Szoval a mai arakon fog forogni a gyogyszer . Hatasnak azt mondanam amit corleone ir inkabb a gyartoi inflaciot vagy mit.
Gyogyszerfejlesztes kb : novelik a hatoanyagot es az mar kb mas gyogyszernek minosul . Ergo az mar nincs a csokkentessel erintettek kozott. Valoszinu ez lesz ha engem kerdezel
Egyértelműsítés írásomhoz: A biotechnikai sikerhír 2025. 01.15 . A tervezett árcsökkentés 2025.01.17. - ezt értem utóbbi híren a lentebbi kommentemben.
Nyilván ez a hír se kerülte el senki figyelmét! https://www.gedeonrichter.com/hu-hu/befektetok/kozlemenyek/rgb19 . Biotechnikai RGB-19 első tesztjei sikeresek! . A gyógyszerár csökkentési terv és ez a siker hír közel egy időben jelent meg. Mégis utóbbi kapott nagyobb negatív reklámot a sajtótól.
Amíg át nem visszük a 10.900 - 950 közötti ellenállási zónát addig nem hódolok egy pingvinnek sem. :-P Annak viszont örülök, hogy legalább ződben zártunk végre.
A szakértő szerint a Vraylar teljes gyógyszeréletciklusának árbevételét mintegy 1,5 milliárd dollárral érintheti az árcsökkentés, ami a Richter esetében kevesebb, mint 300 millió dollár (120 milliárd forint) mínuszt jelenthet bevételként és nagyjából eredményként is. Ez egy részvényre vetítve valamivel nagyobb, mint a napi volatilitási tartomány. Ez a lényeg, pénteken is vártam volna egy ilyen írást. HA lesz valami belőle, akkor is csak 2027-től. HA lesz csökkentés, akkor is a teljes Vraylar ciklus alatt ez -300 millió dollár. Az is lehet hogy Szijjártó meg vitya kihúzatja a listáról addig még... Egyrészt. Másrészt ki tudja még mi lesz 2027-ig. Harmadrészt a vraylar 2 fejlesztéséért már a Richter már biztosan bezsebelt 25 millió dollárt. És a fázis 1-2-3 tesztektől függően újabb kifizetések jönnek majd. Ha sikerül a projekt a következő évtizedben a vraylar 2 zsíros bevételt hozhat. Láthatóan ez a kis hírecske tavaly októberben senkit se érdekelt és csak esett az árfolyam. És ki tudja mik vannak még tervben, én bízom a cégben.
Rád érdemes figyelni!!:))) Tojok én a pingvinekre , a Ta amúgy is szar , de ez végre bejött!,:)) Látom Te tudod honnan fúj a szél! Ássalak még tovább vagy màr érted az irróniàt?? :)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.