Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jo? Igy? Mindent huztak zarora,egyedul ricsit adtak. Ugy lepattant MA50-rol mintha egette volna a befektetok kezet. Nagy forgalmu nagy esesre meg nagyobb forgalmu nem kicsi eses. Lehet velem van a baj,de mindent latok ebben csak biztatot nem.
gyorsan be is rakott 6880-ra egy 10K-s pakkot, hogy nehogy valaki nagyon felhuzni akarja... De már nincs sok neki, mert akkor nem mutogatná, hanem adná a piacon... megy a kozmetika.
Na mi lesz ma zárásban? Lekötik? hogy szép legyen az elmult 2-3 napi eladási átlagár? Dicsértetet kapjon a broki az ameriaki alap megbizótól... Nagyon kiváncsi vagyok...
éppen hogy el kellett dobni...ugyanis a piacot nem lehet megerőszakolni, nem lehetsz erősebb és okosabb nála...el kellett dobni a 7300-7400 sávban és vissza kellett venni a 6800 körül...mert a piac ezt adja most...lehetett tartani is mondjuk persze, csak akkor nem lenne már a haszon a zsebben.
Félre ne érts, nem téged akarlak tromfolni, csak leírtam a véleményemet a hír jelentőségéről. Ha ez miatt dobta valaki a papírt, azt csak sajnálni tudom.
Ja, és ha azt gondolná valaki, hogy a Vrylar egyedüli most az amcsi piacon, jó ha tudja, most is számos készítménnyel versenyez, folyamatosan erősődve, a többi rovására. Ha majd 2-3 év múlva hasonlót tud produkálni ez az új készítmény, akkor lehet majd izgalmas Richter vonatkozása. De addig sok víz lefolyik a Dunán, és siketesenek kell lennie, ami némely esetben sikerül, máskor meg nem.
Az egy vicc lenne, ha ez miatt a hír miatt esett. Nincs komoly jelebtősége Richter rv. vonatkozásában. A Vrylar már egy befutott gyógyszer, széles terápiás területi aljalmazással. Ha lesz ebből valami, akkor előbb sikeres piaci bevezetést kell produkálni, eldől majd, hogy mekkora piaci részesedést bír szakítani. És csak akkor is egy terápiás területen lehet verseny, de csak akkor, ha tud majd felmutatni lényegesen jobb eredményeket, mint az eddig bevált gyógyszerek. A Vrylar mindezen már túl van, bevált a kezelések során, és bíznak benne az orvosok, betegek.
6800 megfogta, most lesz érdekes, mindkét eshetőség adott, akár a nap végi pánikvételek és a pluszban (!) zárás, ill. a 6800 újra tesztelése. Én az elsőnek adok nagyobb eshetőséget, szerintem még ma megyünk vissza, és akár a 7000 is tesztelve lehet. (poziból beszélek, 6800-on vettem).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.