Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem lenne jobb új AHT, csak türelem kell... R.C reggeli.Richter:
Nos, itt vagyunk a sávtetőn, most jön a képesek vagyunk kitörni vagy
sem kérdéskör! 7055 forint lett a tegnapi záróár, megérkeztek a
gyógyszergyártó vevői a piacra. Hajrá Richter!++
Igen element a teljes richter pakkom. Valóban úgy tűnik, hogy korai volt, de ezt a 7100 Ft feletti árfolyamot már régóta nem tudta áttörni. Amíg profittal zárom a tranzakciókat addig nem bankódok. ☺
Jönnek az Inzézményi vevők. R.C reggeli. -Nem
kellett egy napnál hosszabb pihenő a Richternek, az 50 napos
mozgóátlagról elrugaszkodva emelkedett 7000 forintos lélektani
ellenállásához, majd csütörtökön sikeresen zárt 7055 forinton. Az
indikátorok jelzései egyértelműen bullish szentimentet jeleznek, de
túlvettségről még nincsen szó. AZ MACD a szignál felfelé keresztezése
után átlépte középvonalát is, egyelőre ezek, illetve a csütörtöki napi
maximumra történő zárás alapján kitarthat a momentum, megpróbálhat új
csúcsra törni az árfolyam. A mindenkori csúcsot a 7296 forintos érték
jelöl
Nekem már 3 éve volt Richterem, korábban magasabban is eladhattam volna, sajnos nem tettem. De kb. egy hónapja beállítottam, hogy 7050 Ft-ért adja el. Lehet korai volt nem tudom. De, hogy a longosoknak kedveskedjek egy picit, ha eladok egy részvény csomagot akkor az általában megindul felfelé. Sikeres kereskedést mindenkinek. :)
Hoppá ma a Nemzetközi Marker scenner megint húzott felfelé az EPS előrejelzésen kicsit,akkor ezért ment ma. És a 2021-sen is emeltek kicsit Most a márciusi szintre áll vissza az EPS-előrejelzés,utána a Bogsch interjú lehúzta,és ezért állt be a 6500-6900 sávba máig!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.