Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hat igazad van de ha itt ugyes vagy es szerencses 3honap alatt kereshetsz 30% (vagy bukhatsz is).nezni kell a csucsokat.Otp mar lehet nem kellene venni.15%lehet keresni elvileg a ricsin mol es telekomon..
Oda min 3 év kell hogy hozzon valami értelmeset. A tőzsde kiszámíthatatlan de ha pl még idén felmenne akkor 2 év alatt jobban jövök ki mint a 3 éves cuccal..
Humet (most már nutex)-ből megtanultam bukni így ezzel a módszerrel csak akkor lehet ha eladod ... Én meg már csak a nyereségre megyek ha ez 5 évembe kerül akkor annyiba. Szóval a bukás kizárva. Ha úgy veszem már alap hangon plusszba vagyok mivel 2 éve tartom és volt egy ~ 120k-s és most idén majdnem 300ks osztalékom.. 5800ft-nál pedig kerek 1 millió lenne a nyereségem adózás után Szóval kitartóan várok. Abban jó vagyok , mivel mást ugysem tehetek.
Legyél optimista. Én is beszálltam 100db longcertivel és néztem heteken keresztül, hogy minusz 20%-ban vagyok. Többször gondolkodtam rajta, hogy el kellene adni ha lehet kis veszteséggel, de most már örülök hogy tartottam. Most közel 20% a haszon rajta, de realizálni én sem tervezem 5800-6000 alatt.
"Én csak veszek x összegért meghatározom mennyit akarok keresni és addig a szintig nem adom el" Számomra ebbe ennyi van. Ha értenék hozzá és érdekelne biztos tudnám mit jelent. De mivel én ezzel a fenti módszerrel dolgozom nem nézek más felé.
Többször írtam fogalmam sincs mi az a short Én csak veszek x összegért meghatározom mennyit akarok keresni és addig a szintig nem adom el. Ennyi nem több
15 év "tőzsdézés" van már mögöttem. Hidd el nem a like gyűjtés meg hogy csak hogy gyűljön a komment azért írtam ,hogy el vagyok átkozva de mindenben..De majd meglátjátok miattam ez az 5800 egy nagyon bűvös szám ami nem igen lesz meg egyhamar
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.