Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem értem és nem értem. Az egyik poszt szerint az eddigi árfolyam-grafikon mondja meg, hogy mi várható, merre mozog az árfolyam (mint a csillagjóslás, vagy kávézaccból), a másik meg várja a gyorsjelentést, ami megmondja, hogy a cég jól teljesített (ez mondjuk reálisabb kiindulópont a továbbiakra nézve is). A múltkori gyorsjelntésben közölt adatok viszonylag jók voltak, mégis esett az árfolyam. A valóság meg az, hogy van, akinek a jelen árfolyam is nyereség, és azért adja el, más meg azért, mert nem győzi kivárni, hogy meggazdagodjon. De könyörgöm, akinek kenyérre kell, az minek tette a tőzsdére a kis pénzit??! Aki 5200-ért is eladja jelen helyzetben, az nem noooormális! (Nem tudnák venni, ha nem adnák, ezt ne felejtsük!)
Mivel 15 éve csinálom ez nem peszzimizmus hanem tömény real valóság.. Így legalább tudjátok miatta nem lesz sose 5800 amig megvan a részvényem. 7200ra is csak azért ment anno mert nem volt nálam
"Humet (most már nutex)-ből megtanultam bukni így ezzel a módszerrel csak akkor lehet ha eladod ... Én meg már csak a nyereségre megyek ha ez 5 évembe kerül akkor annyiba. Szóval a bukás kizárva." Biztos? Nézd vissza Mtel vagy Pannergy grafikonját 2007-ig... vagy Deutsche Bank, Commerzbank és még lehetne sorolni. a becsődölt cégekről már nem is beszélve.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.