Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem akarom minősíteni szegényt , de aki ennyire összevissza beszél, aki egy jó hír után 2 rosszat ismétel egy ilyen interjúban az vagy alkalmatlan vagy szándékos ...... Ha nem "ilyen"interjú, akkor esetleg a sokadik emlegetése a szerilizációs 10% csökkenésének után illett volna megkérdezni hogy "esetleg személyi konzekvenciát nem érez????????" mert ez nem vis major helyzet volt ....
ha valakit érdekel akkor ma már ezt a linket kell használja mert a tegnap betetten már a mai napi műsor fog megjelenni !!! https://trendfm.hu/musor?musor=7695 tehát, ennek a 8-asábaan van Orbán Gábor ! egyébként most nálam felmerült egy kérdés miután ismét visszahallgattam a májusi Vágó Ateszt is és ott úgy jött le Nekem, hogy USÁ-ban a skizofrénia és a bipoláris mánia indkációk vannak meg és a bipoláris depresszióra várunk Orbán interjóban meg az hangzott el, hogy a depresszióra lett meg az engedély most akkor , megvan mind a háromra vagy csak kettőre?? Nekem ez most nem egyértelmű?? ha valaki ebben jobban otthon van megírhatná
Érdemes meghallgatni amit Bubu belinkelt..Orbán Gábor nyilatkozata.... ......aki ennyire nem tud kommunikálni az inkább ne tegye.... ez itt az alapvető probléma.....
Amennyiben a Richter letöri az 5 000 forintos szintet, a következő
meghatározó támaszt 4 800 forint közelében találjuk, ami az elmúlt
években többször jelentett már támaszt és ellenállást is a Richter
számára, míg alatta a részvény 2018. júliusának 4 468 forintos
mélypontja felé vehetné az irányt. 15:17 | Kritikus szint közelében a Richter
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.