Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A cégnek már napok óta saját részvényeket kéne vennie, a mai napon a teljes vételi oldalt nekik kéne képviselniük, ma minden 5000 alatt eladó részvényt meg kéne vennie a Társaságnak.
Bogsch valószínűleg már nem tolja le a papír árát, végleg kitárazott, ő most ezeken a szinteken szépen beszáll, tisztában van vele ahogy sok más felsővezető h innen jelentős felértékelődési potenciál van a papírban, vagy cégen vagy családtagon keresztül de szinte biztos h veszi, valószínű h jó kapcsolata van több elemzővel.
Bokik bohóckodása folytatódik...nyitáskor egy 30 pontos felhúzás, napközben egy sávban szórás aután a végére leengedik.......ez már ilyen hét lesz.. majd jövő héten meglátjuk leszakad becsületesen vagy visszakaparják...
Egyébként meg ragadok mint a kocsonya benne, mert szarul vettem bele mikor esett, nem így vártam , f se gondolta hogy most épp hetes méretben szakad le, ..nem napos alapon. Na mind1 kell a gyűjteménybe úgyis, DB Opi mellé.
Móró Tamás Concorde.- A vezető részvények közül a Richter részvényei
továbbra is gyengék a keddi gyorsjelentést követően, ezt a piac nem
értékelte jól.
https://www.tradingview.com/x/MHjMh3cP órás , kis divivel a végén , szerintem nincs itt semmi extra , ha a BR is adja de nincs kire akkor nyilván nem veri szét ész nélkül , alap van mikor megadja hogy a nap hány százaléka legyen az övé eladásban és kész , az ár másodlagos, ezek másként gondolkodnak mint mi mezei kis röfik
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.