Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nézd napos chart jól nézz ki :) Ha hetesen átlép "b" középen akkor elvileg , még jobb lesz...Kell egy kis szellő, hogy kifújjjjja a xart innen:)) Naposon egy ismétlődő cikl. van kialakulóban, majd meglátjuk...csak elmélkedek:))) Nem kell rám hallgatni sose.....:)))))
"Tudod a short , az olyan dolog, ha kimész a piacra és veszel 1 kiló zöldséget és rád rohad" Akkor most shortom van :) Már 1 éve csak rohad rajtam ez a szar :) És ahogy nézem lesz az 2-3 is.
Tudod a short , az olyan dolog, ha kimész a piacra és veszel 1 kiló zöldséget és rád rohad :)))Ha meg nem érdekel , akkor meg vegyél tyúkot azt biztos tudod mi:)))) legalább a tojást eladod vagy megeszed :))))
kölcsön kérsz valamit, ami soha nem volt a tiéd. majd gyorsan eladod és reméled, majd olcsóbban tudod visszavenni. ha ezt megteszed, akkor a két ügylet közti különbség a tiéd. persze azt a valamit, amit eladtál és sosem volt a tiéd, vissza kell szolgáltatni :) normális körülmények között ez kb csalás :)
Ilyen biztos nem lesz mivel nem tudom mi az a short. Én csak veszek majd ha úgy látom elég a pénz amit nyerek az emelkedésen eladok. A többi dologról fogalmam sincs és nem is érdekel
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.