Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azért a nagybefektetők sorozatos kiszállása nem túl bíztató a jövőre. Ők jobban belelátnak abba mi várható még és a kiszállás alapján nem számítanak a közeljövőben feltámadásra sajnos. De ne legyen igazuk.
Szia! Engem is mínuszol valaki állandóan,aztán ott egye a fene! Amúgy meg szép 40 ft-os réssel nyitottunk ma felfelé,ez a rés a támasz. Én meg most kapcsoltam be az árfolyamot,azt hittem 4900 alatt vagyunk.
Mondjuk ez tényleg szarul néz ki https://www.tradingview.com/x/rXiDnPu4 200 as mozgó majd 100 as , kék 50 es leforgott rendesen , majd 20 as mozgó és alatta az árfolyam ha holnap a szalagot is megtolja az csúnya lesz valszeg
Gyuluska a BlackRocktól függ, visszatekintve az EGIS kitárazásra, emelkedés 2 hét múlva kezdődhet, ott is az 5% alá kerülés után másfél hónappal már föl volt, attól függetlenül, hogy 3 hónap alatt pörgött le 10-ről 5%-ra, előbb vették, mint elfogyott volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.