Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát ez nem semmi innen menekülni kell. Ettől a részvénytől még egy döglött hangya is többet teljesít. Ez már csak manopuláció. Ennyire nem rosszak a kilátások a Ricsinél. Mocskos féreg viking!
Hát ez nem semmi innen menekülni kell. Ettől a részvénytől még egy döglött hangya is többet teljesít. Ez már csak manopuláció. Ennyire nem rosszak a kilátások a Ricsinél. Mocskos féreg viking!
Újra fantáziát látnak a befektetők a magyar tőzsdében " :D A jól teljesítő OTP mellett a Richter papírjait érdemes még megemlíteni, ami a legfrissebb hírek alapján 15 Mrd-os beruházást hajt végre Debrecenben. A beruházás 2018-ra készülhet el és ezzel a Richter megduplázza a biotechnológiai gyártáskapacitását." link
Egyszer én Richterrel ragadtam be -26%-ig, amit aztán végül mégis +12%-al adtam el.
Érdekes hogy eddig majdnem az összes trade-emet (évente 3-4) +-ban zártam 4 év alatt (és az az 1 mínusz is plusz lett volna ha várok egy kicsit), igaz bika piacon longos hozzáállással ez nem egy akkora csoda.
Ez egy ideig elveszi az ember kedvét az biztos
de örülhetek 4800 nál mínusz 16% hoz képest tök jó a szitu lassan nullszaldó.
Ezzel párhuzamosan Otp ben maradva mert onnan toltam át szintén plusz 15% lenne Nullához-minuszhoz képest .
Plusz 15% /hó vajon mikor lesz újra /papír
Dax maximum
Keserű a szőlő szindróma sajnos..
Bíztam zom benne minimál bukó kb nullszaldós kiszállással
és a húzó papírokba átnyergelés de esély sincs rá hogy jó beszálló legyen bár 6550 nél se gondolták sokan ezt a szintet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.