Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Heti
Minimális emelkedést tudott csak produkálni a Richter árfolyama előző heti záró értékéhez képest, nem ragadt át rá a többi blue chipre jellemző felhőtlen lelkesedés. A korábbi hetek korrekciójával a csatorna aljáig gyengült, innen fordulva tért vissza az 5200-as szint fölé az elmúlt héten. 5300 állhat az útjába, ha folytatni akarja az emelkedést, ennek az akadálynak a szignifikáns leküzdésével 5500 is elérhető. Itt már érdemes lehet figyelni a papírra, 5500 fölött már komoly ellenállások lehetnek feszegethetők, például az 5650-as szint képében. link
Marad szép emléknek EGIS-FHB, a Richter, már biztos nem.
A Ciklon-B meg bimbózik.
Még szerencse, hogy Bogsch-t csak másodiknak soroltam Spéder Zotya után, mint tehetséget a BÉT-en.
Szép jó reggelt, a hölgyeknek, uraknak!
Nem tudom mi fog még történni, de úgy nézett ki, hogy célba vesszük a 5600-as korábbi sávtetőt, helyette visszacsúsztunk a korábbi ékbe.
Kitárazás van, Csányi ezt nem veszi, Erik hallgat, dogonyánál jobbra, nem nagyon számítok.
Legközelebbi nyúlszaldónál megreptetem, és ennyi volt, nincs türelmem hozzá.
Le sem merem írni, hogy a decemberi FHB óvatosság, idei Rafi BrentOil cerrtivel mennyit kereshettem volna, ha nem ragaszkodtam volna Ricsikémhez.
Most könnyebb egy kicsivel, mert a Ciklon-B TL35 certi, nem kevés sikerélményt adott.
A DAX +3%-ból ment -224.94 -2.31% -re úgy, hogy Super Mario beszélt, mi lett volna, ha Bogschot oda engedik a mikrofonhoz-:)
Bexarás a gáz skacok, pont olyan hálás, mint a Ricsi volt tavaly. Már azt hittem a maradék rám avasodik, de nem, szerintem reggel meg tudom reptetni.
Brent Oil 40.11 -0.96 -2.34%
Natural Gas 1.784 +0.032 +1.83%
...holnap megint 52xx, sőt rövid időre
akár 51xx-es árat sem tartom kizártnak
4 napos ünnep jön jeligére:-)
tréderek aligha maradnak bent
fundásoknak meg kb mindegy hogy 5290-en vagy 5400-on ülnek benne
1-2 éves távlatban nem oszt nem szoroz
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.