Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez most vicc?
Számold ki 1mrd $ royalties-e mennyi, + az EU forgalombahozatal 2018-tól, azt magunknak csináljuk majd, ez csak a Cariprazin,de van Esmya is.
Hetesen mindenki szemét kiveri a zászló, 1500 pontos rúd után, illik, akár több hónapos lobogtatást csinálni.
Tűrelmetlenség, nem nyerő Ricsi longban.
Figyelembe vettem.
Azt kellene kihesszelni skacok, hogy a év utolsó napján, a RUB/HUF kereszt, hogy alakul, mert az befolyásolja a február 8.-ával kezdődő héten közzétett Gyj.-t.
A Q3-ban -70HUF-ot hozott, azon kívűl, a bevételsor, meg a földrészek-országok növekedésének tendenciája, az úgy rendben volt.
Szép jó reggelt!
A héten szerdáig vagyunk nyitva.
MA50:5062, hetente vagy 80 HUF-aé emelkedik, az évet 5150 magasságában fogja zárni, így, mint támaszt, figyelni kell.
Ta-san az jut eszembe még a lefelé ékelődéssel kapcsolatban, hogy továbbra is illik figyelemmel kísérni, az alsó vonalat nem, de a fölsőt igen, mert könnyen tesztelheti, róla pattanva, ez az egyik variáció a sok közül.
"Ma kerül sor a CECE index átsúlyozására, amelynek nyertesei a cseh és a magyar részvények lesznek. Csehország súlya 2,9, míg Magyarországé 0,8 százalékponttal nő, míg a lengyel papíroké 3,7 százalékponttal csökken. A változás oka a cseh és a magyar piac felülteljesítése a lengyelhez képest. A forgalom ezzel a szokásosnál magasabb lehet a BÉT-en ma záráskor. Mind a négy magyar blue-chip súlya nőni fog."
BUBU másolta be tegnap az Mtelekom topicba.
Erre vettem tegnap Tlong 3000 db Ricsit 5450-es átlaggal.
Jól megszívtam.
:o(
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.