Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ebbe amúgy valahol igazad is lehet, de én azért nem szeretek hosszú távon bent ragadni, mert sosem tudhatod mit hoz a holnap. Lásd LB csődje 2008-ban.
Otp 10 000Ft-ról, le 1200-ig...
Ráadásul ha nagy gebasz van akkor egy biztos, hogy a kisbüfik tudják meg legutoljára... Persze akinek van idegrendszere a hullámzást végig nézni, annak jó lehet a hosszú táv. Meg nehéz eldnteni, hosszútávon, hogy hol szállj ki, mert előbb utóbb azért mindenki profitálni akara, ahhoz meg realizálni kell.
Sziasztok!
Most tulajdonképpen mi történt kint, hogy így beszédült minden? Nikkei is -2,5, DAX is, legalább az amcsi futik enyhe pluszban!? Rosszak a gyorsjelentések, vagy az adósságplafon, vagy a FED,vagy a kínai árnyékbankrendszer? Vagy így minden együtt?
Tudod Kathy.., szamolgattam egy kicsit(mert a penz szamolva jo...) es arra az eredmenyre jutottam, hogy meg kellett volna tartani a 2012 novembereben 3530-on vasarolt pakkomat es nem ki-be ugralni,elhitetni magammal , hogy tozsdezek..,Tartanom kell volna magam a celaramhoz ami mar akkor kialakult a fejemben...
Ajanlasom: tartas, felhalmozas...
ES az Esmya-t is elkezdtek valszeg felhalmozni a raktarakban a forgalmazok, miutan megkapta az uniotol a terapias kezelesre az engedelyt (amit a del-amerikaiak egy az egyben elfogadnak)..,jo lesz ez!
"Velemenyem szerint a grafikon elemzes szabalyai megengedik a szubjektiv gondolkodast es a PF elemzoje(cikkiroja negativ modon szeretne lat(tat)ni a temat.."
ez igaz, nincsenek kötött szabályok, mindenki azt lát, amit szeretne. A "helyes megoldás", ha minden lehetőséget feltüntetünk és ahogy a papír mozgása valósággá válik, úgy látjuk be, hogy a feltevésünk helyes vagy sem. Most valójában sztem a legnagyobb kérdés az, hogy kint komoly trendforduló van vagy sem ...
A szélesebb csatornázás alapja, hogy egyrészt volt egy tekintélyes kilengés dec-jan fordulóján, melynek során 4252-ig korrigált, másrészt a legutóbbi shooting star - mini marubozu kettős trendfordulót sejtet. Amúgy ahogy elnézem már nem is 4600-ról beszélnek, hanem 4500-ról, mint ahogy én is ezt rebegtem korábban. Szóval a hiányolt vonal maradhat nálad a helyén, de csak akkor lesz újra aktuális, ha innen megint felfelé viszik a papírt. Amúgy stimmel minden a szélesebb csatornával, nagyobb időtartományt szemléz mind hátra, mind előre.
Szoval.., ez erdekes, mert en is pont ezen gondolkodtam.., szerintem rovidesen visszakerulhet a kovetkezo napok emelkedő árfolyamainak alsópontjaink osszekotesevel...
Accept biztos elmondja majd miert vettek ki
Velemenyem szerint a grafikon elemzes szabalyai megengedik a szubjektiv gondolkodast es a PF elemzoje(cikkiroja negativ modon szeretne lat(tat)ni a temat..
Pont ezen gondolkodtam en is...szerintem rovidesen vissza is kerulhet- a kovetkezo napok emelkedo arfolyamainak also pontjainak osszekotesevel..,
Accept biztos megmondja majd nekunk miert oda kerult ahova kerult...
Nekem az a velemenyem, hogy valszeg a grafikon elemzes szabalyai megengedik a szubjektiv gondolkodast es a PF elemzoje(cikkiroja) negativan szeretne lat(tat)ni a temat...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.