Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kis segítség Köszi !:D
Van egy lengyel nyelvű tőzsdelap a világ indexeiről rv-iről és képtelen vagyok megtalálni a guglival....valamikor megvolt, de karb. során eltűnt telefonon is jól használható....
Köszi, deeee nagggyon borotvaél. Képzeld el, holnap benéz 35xx-re. Naaah, nesze neked jó lövés :) Szóval, próbálok nem pánikolni, hátha bejönnek az érzéseim. Jaaa, és nem "hosszú-longos" vagyok. A kis "halmocskák" híve vagyok, de NEM szakember, nem vágom visszakézből a fibó szinteket :)
na erre az amcsi zárásra vártam már... háát az S&P és a DJ nem a legjobb, de ahogy látom éppen támaszra "tették" mindkettőt, azaz holnapi délutántól lesz komoly kérdés ...
ezek ismeretében akkor pláne jó lesz egy dojival megúszni a napot
Engem kicsit zavar, hogy az USA két nagy mínusz után produkált egy harmadikat is ma..Korrigálni sem bír.. Félek, hogy ez egy hosszabb , mélyebb korrekció lesz. (Ja és mi meg maradunk az idén is bóvliban a fitch szerint)
Igazabol tok mindegy.., Amerika nulla kozeleben zar.., az azsiai piacok reggeli zarasa mondhatja ki a vegso szot a negativ hullam vegere velemenyem szerint...
a shooting (zöld), jelenleg már nem érdekes, egyelőre lefelé áll a folyamat és növekvő forgalommal, de az alsó kanóc bizonytalanná tette az "egyértelmű" további esést. Nem nevezhetem sem tüskének, se kalapácsnak, mert egyik sem az, bár inkább kalapács, és akkor fordulatra ad reményt, de ezt meg a korábbi lefelé utaló gyertyák teszik hiteltelenné, mert 1-2 eső gyertya után máris UP lenne ?
Ez most megint tipikusan a nagyok összevissza rángatása...
duplaalj, shooting, majd 2 piros eső gyertya, mely utóbbi alsó kanócos... ha innen mégis felfelé fordul, akkor másodszorra szopatja szét a szakelemzőket és igencsak meglepő fordulat ennyi "egyértelmű jelzés" után ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.